Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΥΜΕΡΩΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΩΝ VCB PRO


σύστημα πολυμερών τηλεδιασκέψεωνVCB pro


undefined
Σύστημα Πολυμερών Τηλεδιασκέψεων VCBpro

undefined

 

«Όλα σε 1 MCU», Υψηλής Ευκρίνειας με Μοναδικές Δυνατότητες, Κατάταξης, Εγγραφής Βίντεο και Ροής Δεδομένων.
Το VCBpro, της Emblaze-VCON, είναι μία σύνθετη συσκευή MCU, υψηλής ευκρίνειας που ολοκληρώνει την Τηλεδιάσκεψη μεταξύ πολλών τερματικών, με προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης και εγγραφής βίντεο, μεταγωγής δεδομένων και χρονοπρογραμματισμό εργασιών σε μόνο μία συσκευή και σε κόστος που συμφέρει. Μία λύση προηγμένης τεχνολογίας, όμως εύκολης στη χρήση, για τηλεδιάσκεψη που βελτιώνει το δικό σας δίκτυο τηλεδιάσκεψης, το VCBpro διαθέτει το MXM , ένα ενσωματωμένο εργαλείο διαχείρισης με πλήρη χαρακτηριστικά, της Emblaze-Vcon. Ακόμα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως, Παραθέσεις Συνεχούς Παρουσίας Έξυπνης Τηλεδιάσκεψης, για μέχρι και 25 συμμετέχοντες την φορά και έναν Ειδικό Τύπο παρουσίασης για απομακρυσμένη διδασκαλία. Οι χρήστες σε μια τηλεδιάσκεψη προγραμματισμένη εκ των προτέρων ή Ad-hoc, μπορούν να προσκαλέσουν οποιοδήποτε αριθμό συμμετεχόντων από κάθε εύρος ζώνης και οποιασδήποτε ανάλυσης βίντεο. Το VCBpro εμπεριέχει τους πιο πρόσφατους αλγόριθμους ήχων, βίντεο και δεδομένων, εξασφαλίζοντας έτσι ότι κλήσεις τηλεδιάσκεψης στις οποίες εμπλέκονται τερματικά βάση προτύπων συνδέονται και λειτουργούν ομαλώς. Το VCBpro επιδέχεται διαβάθμιση από 6 έως 36 θύρες και τώρα προσφέρει την διακεκριμένη και μοναδική δυνατότητα παράθεσης σε τηλεδιάσκεψης μεταξύ πολλών χρηστών με VCBpro.
Προηγμένο Σύστημα Διαχείρισης και Έλεγχου Πύλης Δικτύου (gatekeeper)
Το VCBpro , συμπεριλαμβάνει το MXM, ένα ενσωματωμένο εργαλείο διαχείρισης με πλήρη χαρακτηριστικά, της Emblaze-VCON, για διαχείριση δικτύου βίντεο και πλήρη λειτουργικότητα της πύλης δικτύου για παλαιότερες και προηγμένες τεχνολογίες. Από μία μόνο κονσόλα από το σπίτι, το γραφείο, το δρόμο, προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης της οθόνης, διαχείριση, αναβάθμιση και ενίσχυση των πολιτικών τηλεδιάσκεψης της εταιρίας, για κάθε τερματικό της επιχείρησης. Ακόμα το MXM παρέχει ένα πλήρες πακέτο εργαλείων κεντρικής διαχείρισης και διαχείρισης απαιτήσεων του εύρους ζώνης καθώς και προτεραιότητα QoS για κάθε τερματικό, δυνατότητες τιμολόγησης και αναφοράς. Στα πλήρη Χαρακτηριστικά βίντεο-τηλεφωνίας συμπεριλαμβάνονται: εκτροπή-προώθηση όταν είναι απασχολημένο, δεν απαντά, σε απάντηση κλήσης άλλης συσκευής, εύκολη πραγματοποίηση κλήσεων σε συστήματα εκτός εταιρίας και υπηρεσίες καταλόγου.
Εγγραφή και Μεταγωγή Αρχείων Δεδομένων-Πολυμέσων
Τώρα, προσφέροντας Τηλεδιάσκεψη Υψηλής Ευκρίνειας , το VCBpro δίνει την δυνατότητα εγγραφής, αποθήκευσης και προώθησης κάθε συσκέψεως, επιτρέποντας την εύκολη, γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακόμα και σε στελέχη που απουσιάζουν, παρέχοντας σε αυτούς τις τελικές εγγραφές των συσκέψεων. Ακόμα το VCBpro, περιέχει το μοναδικό χαρακτηριστικό της μεταγωγής. Έτσι επιτρέπει την μεταγωγή αρχείων δεδομένων-πολυμέσων σε πραγματικό χρόνο, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης μεταξύ δύο ή περισσότερων τερματικών, ενώ παράλληλα εκατοντάδες ή και χιλιάδες άλλοι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν την μεταγωγή μέσω μιάς απλής εφαρμογής προβολής.
Χρησιμοποιώντας την χωρίς χρέωση εφαρμογή Broadcast Viewer, ο καθένας μεσω διαδικτύου μπορεί να δει τι συσκέψεις μεταδίδονται και να επιλέξει την κατάλληλη για προβολή.
Διαχειριστής και Επόπτης Βάση Δικτύου
Το VCBpro, βάση δικτύου προσφέρει εφαρμογές με πλήρη χαρακτηριστικά για χρονοπρογραμματισμό, εποπτεία λειτουργίας συστήματος, ρύθμιση παραμέτρων και δυνατότητες εποπτείας τηλεδιάσκεψης. κατά τη διάρκεια τηλεδιασκέψεων οι διαχειριστές έχουν δυνατότητα ελέγχου επιλογών προεδρίας και αλλαγής της διάταξης της οθόνης. Επιπλέον οι δυνατότητες εποπτείας τηλεδιάσκεψης συμπεριλαμβάνουν Προσθήκη/Κατάργηση συμμετεχόντων και Έναρξη/Διακοπή της πολύ-εκπομπής της τηλεδιάσκεψης. οι διαχειριστές μπορούν επίσης να ρυθμίσουν τις υπηρεσίες κλήσεων που χρησιμοποιούνται για σύνδεση κλήσεων πολλών συμμετεχόντων. Το περιβάλλον εργασίας Διαχείρισης, είναι σχεδιασμένο με φιλικότητα προς το χρήστη και μπορεί να προβληθεί σε πολλές γλώσσες.
 
Πλεονεκτήματα Τηλεδιάσκεψης VCBpro Emblaze-VCON
 • Αποκωδικοποίηση βίντεο για Η.323, Η.263 και Η.264 σε 720p HD, αναλύσεις 4CIF και CIF με Voice Switching Continuous Presence.
 • Υποστήριξη ήχου ACC-LD, με αποκωδικοποίηση.
 • Δυνατότητα εγγραφής και μεταγωγής αρχείων δεδομένων και πολυμέσων
 • Δυνατότητα έως και 36 συμμετέχοντες και για αόριστου αριθμού συσκέψεις, με μέγιστο εύρος ζώνης 4Mbps.
 • Το ContinuousPresence επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν έως και 25 συμμετέχοντες στην οθόνη.
 • Προστασία Τηλεδιάσκεψης με Κωδικό Πρόσβασης
 • Φωνητικές Ειδοποιήσεις σε πολλές γλώσσες.
 • Συνεργασία με MSOutlook για γρήγορο και εύκολο χρονοπρογραμματισμό
 • Δυνατότητα συνδιαλέξεων, ανάμεσα σε τερματικά Η.323, SIP και ISDN, μέσω Εξωτερικής Πύλης Δικτύου.
 • Υποστηρίζει το BroadcastViewer, της EmblazeVcon, για προβολή συνεδριών που η εγγραφή και μεταγωγή τους έχει γίνει με το VCBpro.
 • Ειδική Εφαρμογή Δημιουργίας Αντίγραφου Ασφαλείας και Ανάκτησης Δεδομένων
http://www.telemed.gr

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου