Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ


Τι είναι η Kάρτα Yγείας Υγείαonline;
Η κάρτα υγείας «Υγείαonline» είναι ένα δημιούργημα του ιατρικού επιστημονικού portal υγείας Ygeiaonline.gr που ανήκει στην μεγαλύτερη αλυσίδα φροντιστηρίων της Ελλάδας «ΟΡΟΣΗΜΟ». Η κάρτα υγείας «Υγείαonline» είναι η πρώτη κάρτα υγείας που παρουσιάστηκε στο διαδίκτυο (Απρίλιος 2009) και μέχρι σήμερα την έχουν αποκτήσειχιλιάδες μέλη του Ygeiaonline.gr

Είναι μια κάρτα ιατρικής φροντίδας και ισχυρών προνομίων. Η δημιουργία της κάρτας υγείας «Υγείαonline» στηρίχτηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των επισκεπτών του Ygeiaonline.gr, ώστε να ανακουφίσει οικονομικά από υψηλές δαπάνες των ιατρικών υπηρεσιών και να προσφέρει ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα για την πρόληψη, την διάγνωση και την θεραπεία. Γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Αποκτώντας την κάρτα υγείας «Υγείαonline» έχετε τη δυνατότητα αξιοποίησης πολλών ιατρικών υπηρεσιών και πολλών δωρεάν προνομίων.
Στην κάρτα θα βρείτε ένα μεγάλο αριθμό από Διαγνωστικά Κέντρα, Κλινικές, Κέντρα Αισθητικής, Οδοντιατρικά Κέντρα, Κέντρα Εναλλακτικής Ιατρικής, Γυμναστήρια, καθώς και ένα μεγάλο αριθμό ιδιωτών ιατρών όλων των ειδικοτήτων. Τους κατόχους της κάρτας παρέχεται και η δυνατότητα της δεύτερης ιατρικής γνώμης (second opinion) και μάλιστα εντελώς δωρεάν.
Επίσης αποκτώντας την κάρτα έχετε την δυνατότητα δωρεάν 24ωρης ηλεκτρονικής επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων, με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Τι κερδίζω αγοράζοντας την κάρτα υγείας  «Υγείαonline»;

Αγοράζοντας την κάρτα «Υγείαonline» μπορείτε να κάνετε χρήση των δωρεάν υπηρεσιών της, που υπερβαίνει τα 12.000 ευρώ, μπορείτε όμως και να επισκεφτείτε τους ειδικούς συνεργάτες της, πληρώνοντας πολύ χαμηλές τιμές υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς, που σε πολλές περιπτώσεις είναι χαμηλότερες και από 60%.
Οι δωρεάν υπηρεσίες της κάρτας μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια ισχύος της κάρτας.

Ποιοι μπορούν να αποκτήσουν την κάρτα υγείας «Υγείαonline»;

Την κάρτα υγείας «Υγείαonline» μπορεί να την αποκτήσει ο καθένας, αφού καλύπτει τις ανάγκες όλης της οικογενείας. Η κάρτα πωλείται με ειδικές οικονομικές τιμές για τα πρόσθετα μέλη.

Πως μπορώ να ενημερωθώ για τις υπηρεσίες της κάρτας;

Αναλυτικά οι υπηρεσίες της κάρτας «Υγείαonline» βρίσκονται στον online κατάλογο παροχών της κάρτας μας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να σας δώσουν οι ειδικοί συνεργάτες μας, στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Καλέστε μας εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 211 700 7575 και 211 700 7500.

Γιατί να επιλέξω την κάρτα υγείας «Υγείαonline»;

Πρωταρχικός λόγος επιλογής, είναι οι πολλές δωρεάν παροχές που υπερκαλύπτουν το κόστος συνδρομής για όλη την οικογένεια, που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη κάρτα προνομίων του είδους της.
Έτσι, έχετε την δυνατότητα προσέγγισης πολλών ιατρικών υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς, με αξιοπρέπεια και αξιοπιστία, χωρίς να σπαταλάτε χρόνο, σε ουρές και μακροχρόνια ραντεβού.
Σημαντικός λόγος επιλογής είναι, ότι πίσω της υπάρχει το σοβαρό και έγκυρο, επιστημονικό ιατρικό portal υγείας Ygeiaonline.gr που επισκέπτονται σε μηνιαία βάση για πληροφορίες υγείας, περισσότεροι από 100.000 μοναδικοί επισκέπτες.

Τι υπηρεσίες παρέχει η 24ωρη ηλεκτρονική επικοινωνία;

Η 24ωρη ηλεκτρονική επικοινωνία μέσω μηνυμάτων (e-mail) διαχειρίζεται καθαρά τα έκτακτα περιστατικά υγείας, παρέχει επίσης πληροφορίες και συμβουλές για όλα τα θέματα υγείας.
Έχει εξειδικευμένο ειδικό σύμβουλο υγείας και ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Η υπηρεσία παρέχεται μέσα από το portal υγείας Ygeiaonline.gr (στήλη: «Επικοινωνία με τους Γιατρούς μας»).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου