Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ADANI



Ψηφιακός Μαστογράφος και Ακτινολογικά Συστήματα ADANI

Κινητή ψηφιακή μονάδα μαστογραφίας (φορτηγό)
Πλήρης υπηρεσία ανεξάρτητης κινητής κλινικής μαστογραφίας σε όχημα. Προσφέρει ότι  πιο πρόσφατο στην ψηφιακή τεχνολογία και την μαστογραφία. Η κινητή ψηφιακή μαστογραφία έχει τη δυνατότητα να μειώσει τη στατιστική εξάπλωση και τη θνησιμότητα από τον καρκίνο του μαστού με πρόσβαση σε αγροτικό και λοιπό απομεμακρυσμένο πληθυσμό. Είναι επίσης μια ευκαιρία πεπειραμένοι ιατροί στην απεικόνιση του μαστού να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε περισσότερο πληθησμό.
MAMMOSCAN
 
Το MAMMOSCAN είναι ένα ψηφιακό σύστημα μαστογραφίας, με σκοπό την ψηφιακή απεικόνιση μαστού για διαγνωστικούς και προληπτικούς λόγους (δηλ. για την έγκαιρη ανίχνευση καρκίνου του μαστού).
Το MAMMOSCAN είναι σχεδιασμένο για χρήση στην κλινική πρακτική όπως ακριβώς μια αναλογική συσκευή μαστογραφίας
.
Δείτε Περισσότερα Εδώ -->>
Σύστημα ψηφιακής ακτινογραφίας θώρακος 
 
Το PULMOSCAN προορίζεται για  παραγωγή υψηλής ποιότητας ψηφιακής θωρακικής ακτινογραφίας με σκοπό τη πρόληψη με χρήση διαγνωστικής ακτινογραφίας θώρακος.

  
http://www.telemed.gr
http://www.telemed.gr/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1Products/%CE%A8%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82%CE%9C%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%91%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%A3%CF%85%CF%83%CF%84ADANI/tabid/393/language/el-GR/Default.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου